Februári imaest – Jézus hív

Gyere, kövess engem! – így szól Jézus az apostolokhoz, akik dolgoztak, élték hétköznapi életüket, tisztították hálóikat.
Mi lenne, ha odalépne hozzád is, aki éled az életed, dolgozol, hazamész, stb – megkocogtatná a válladat, és neked is szólna? Azt hiszem pont ezt akarja tenni. Észreveszed Őt, meghallod? Mered követni? Tudod, merre hív?


A januári és februári imaestek után márciusban ismét különleges vendégeket hívtunk február 11-i estünkre.   Ha valaki a Magyar Szentek Temploma környékén jár, és egy magas, szakállas, piros pólós, türkizkék kalapban pompázó férfit lát rollerezni, akkor megtalálta egyik vendégünket, Huszti Zoli atyát, a fiatal “nagyfestő” katolikus papot.
Ő az egyik meghívottunk. Másik vendégünk Szeverényi János evangélikus missziói lelkész, a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) elnöke lesz, aki Kárpátaljától Koreáig hirdette Isten szeretetét, “mellesleg” pedig kiváló fotós, és különleges verseket is ír. Mindketten különlegesen és csodálatosan hirdetik Isten szeretetét.  

Jézus ma is hív: Gyere, kövess engem! Mit jelent őt követni? Milyen kihívások várnak Jézus követőire? Hogyan ajándékoz meg Jézus követése nagyobb szabadsággal, mélyebb örömmel és erősebb szeretettel? Mit ígért meg Jézus az őt követőeknek?  

Huszti Zoli atya és Szeverényi János evangélikus missziói lelkész tanítását, igehirdetését, buzdítását hallhatjuk majd, velünk fogunk együtt imádkozni. Ajándék a számunkra, hogy ez az alkalom ökumenikus, testvéri imaest lesz.

Dicsőítő és közbenjáró imaestünk
2020. február 11-én, kedden lesz 19.00-21.00 óráig
a Magyar Szentek templomában.

Az Őrtüzek Imádság Háza dicsőítő csapata szolgál majd
Somogyi Tibor vezetésével.

További részletek a csatolt szórólapon találhatóak.  

Várunk szeretettel: az Őrtüzek IH csapata