Nyári híradás

worship-2_0Bizonyára többen hiányoltátok a hetenkénti híradást a keddi nyitott imaalkalmakról. Bocsánat, hogy ez elmaradt.
A Tömő utcai templomban június 16-án volt az utolsó nyitott imaestünk a nyári szünet előtt. Június végétől egészen szeptember elejéig tehát nem lesznek keddenként imaestek a Tömő utcában – és nem lesznek a szociális testvérek hűvösvölgyi házában sem.
Június 20-án volt egy 12 órás dicsőítő napunk a hűvösvölgyi Szentlélek-kápolnánkban, ahol nagy erővel kiáradt a dicsőítés és prófétálás Lelke. Ez volt a nyár előtti utolsó nyitott alkalom.
A következő 12 órás dicsőítés október 10-én lesz ugyanott, a Hűvösvölgyben – előkészületként az Imádság Háza Konferenciára.
A nyári szünet azonban nem jelent szünetet az imádságban és az Imádság Háza életében sem. Azok számára, akik az Imádság Háza eddigi közös imádságaiba szolgálóként bekapcsolódtak, lehetőség van közös imádságra – vagy akár személyes imaidő vállalására is – júliusban és augusztusban. Szükség van erre az imára az Imádság Háza belső köre számára, hogy meg tudjunk erősödni az imaszolgálatban és meglássuk az Úr vezetését. A weboldalunk naptára (https://www.imadsaghaza.org/idobeosztas/) információt ad arról, hogy mikor van egy-egy imaóra, amelybe lélekben be lehet kapcsolódni.

Különösen kérjük az imáitokat azért, hogy szeptembertől meglegyen az Imádság Háza állandó helye.