Imádság Háza Konferencia 2017 – videóval

2017. ápirlis 29-május 1.
Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, Budapest

ihk2017.hu (angolul is)

Regisztrálni a honlapon keresztül vagy a helyszínen tudsz. Ifjúsági kedvezmény is van!

Idén a mottó: Ébredj fel, dicsőségem! (Zsolt 57,9)
Ébredjünk fel, és lássuk, az Úrnak terve van az életünkkel! Isten dicsősége az élő ember! És Neki terve van Magyarországgal, Európával is ebben a történelmi helyzetben! A válaszok, távlatok Nála vannak, lépjünk tehát Elé, szemléljük, imádjuk és kérjük Őt!
 

A célunk és vágyunk a konferencián az, hogy a szüntelen dicsőítés légkörében, Isten jelenlétében, egységben a különböző egyházakból, gyülekezetekből jövő keresztény testvéreinkkel, ezen a hétvégén egy szívvel dicsérjük az Urat és kérjük Őt országunkért, Európáért, hogy valósítsa meg nagy terveit közöttünk. Hisszük és tapasztaljuk, hogy az ilyen egységben mondott ima különösen is kedves az Úrnak.

Fő előadóink:

 • Dr. Székely János püspök atya
  Sokan ismeritek őt, nem kell nagyon bemutatni.  Esztergom-Budapesti katolikus segédpüspök, a szegények barátja, az ima embere és a mai kor prófétája. A MAVÁRSZ alapítójaként különösen is fontos neki az ima és a misszió összakapcsolódása. Így ír erről: “Isten – úgy érezzük – ma ezt üzeni az európai kontinensnek: „Ha nem hisztek, nem maradhattok meg!” (Iz 7,9) Európának és benne magyar nemzetünknek is új evangelizációra van szüksége. Az evangelizációnak kell, hogy legyen arany fedezete. Mindenekelőtt imádságos közösségekre van szükség.
  Fontos visszatérnünk az emeleti terembe, és kérni a felülről jövő bölcsességet és a Lélek kiáradását, hiszen Isten országát nem mi építjük. Isten országa odafentről, Istenből, az Ő Igéjéből épül.” Vasárnap János atya mondja majd a misét, és tanítást is tart.

 

 • Dr. Sameh Maurice vezető lelkész, Kasr el Dobara Evangéliumi Egyház, Kairó, Egyiptom
  Sameh pásztor a legnagyobb közel-keleti evangéliumi gyülekezet vezetője, az egység, az ökumené embere, és az utóbbi időben tanúja és eszköze lehetett sok csodának, amit az Úr Egyiptomban cselekedett. Talán láttátok többen azt a videót, ahol keresztények ezrei imádkoznak együtt a forradalom napjaiban 2011-ben.
  https://www.youtube.com/watch?v=Db_p1mDhusc
  https://www.youtube.com/watch?v=W4x83NmFvpY
  https://www.youtube.com/watch?v=mwCr3GNYBag
  Az arcok fényesek és megvallják hitüket a sötétséggel szemben – hiszen akkor a Muszlim Testvériség került hatalomra Egyiptomban, akik az iszlám törvényeket is be akarták vezetni. De a keresztények összefogtak (Sameh pásztor volt ennek a kulcsembere), és egységben odaálltak Isten elé Egyiptomért – egy egész éjszakát tartott ez a dicsőítés. És csoda is történt, Egyiptom-szerte tüntetések kezdődtek, és a Muszlim Testvériség mindenféle harc nélkül lemondott! Ilyen és számtalan hasonló csodának lehetett tanúja Sameh pásztor, az ima társadalmat is átformáló erejének. Kértük, hogy jöjjön, tegyen tanúságot az Isten nagy tetteiről, melyeket Európában, Magyarországon is meg akar tenni (erről ő is meg van győződve, hogy ez az idő Európa ideje) – és tegyen tanúságot a keresztény öröm ilyen erejéről, mely a sötétséggel szemben nem ijed meg, hanem érkező Urára néz, aki győzelemmel bevonul!
  Ha angolul szívesen hallgatsz még tőle tanítást, például ezt is érdemes az ima erejéről: https://www.youtube.com/watch?v=RjfUZlv8m3I
  Üzenete a konferenciára lentebb látható. 

 

 • Elke Mölle, Augsburgi Imádság Háza
  Elkét az első Imádság Háza Konferenciáról ismerhetitek többen, erőteljes közbenjáró, a szívén hordozza a magyarok sorsát is, ő kapta azt a gyönyörű próféciát Magyarországról, ami a Konferencia után sokatokhoz eljutott https://www.imadsaghaza.org/csak-egy-a-szukseges-2014-mariabesnyo/profecia-magyarorszag-szamara/ – és azóta is sok ima és gyógyulás forrása. Kértük, hogy vezessen mélyebben ebbe a látásba, ahogy Isten lát minket, magyarokat, most, Európa közepén, Európa kihívásainak idején – és segítsen mélyebben érteni, elkérni, mire hív most bennünket! Az Augsburgi Imádság Házában Elke a vezetőségi team tagja, és az imádság háza által indított képzések vezetője.
  Üzenete a konferenciára lentebb látható.

A programot már részletesen olvashatjátok a honlapon. http://www.ihk2017.hu/program

A Gyakran Ismételt Kérdések Oldalon is sok hasznos információt találsz. http://www.ihk2017.hu/gyik

Külön kiemeljük, hogy angol fordítás a konferencia egész időtartama alatt lesz, így angolul tudó külföldi ismerőseiteket is hívhatjátok.

Az Úr nagy dolgokat akar cselekedni! Te kész vagy rá?

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés