Szolgálat

Watchman

Falaidra, Jeruzsálem, őröket rendeltem;
egész nap és egész éjjel, sohase hallgassanak!
Akik az Urat emlékeztetitek, ne legyen nyugtotok;
és ne hagyjatok nyugtot neki,

míg helyre nem állítja Jeruzsálemet, és dicsőséggé nem teszi a földön!    (Iz 62,6-7)

Ha hívást érzel arra, hogy az Őrtüzek Imádság Házában szolgáld az Urat, írj erre az emailcímre:
ortuzek.imadsaghaza@gmail.com

Szolgálati lehetőségek az imádság házában:

  • dicsőítésvezető, zenész – a 24 órás imaszolgálatban a zenének alapvető szerepe van, ez hordozza, bontakoztatja és mélyíti az imádást, dicsőítést, közbenjárást – amennyiben van a dicsőítésvezetésben már némi gyakorlatod, van tehetséged a zenéhez, a bevezető képzés után szolgálhatsz egy dicsőítő csapat vezetőjeként, vagy lehetsz egy dicsőítő csapat tagja.
  • prófétai énekes – a 24 órás imának, a dicsőítő csapatnak kulcsfontosságú szereplője. Az imák hordozásában, kifejtésében szolgál énekével úgy, hogy közben mélyen a Lélekre figyel. Ha jó énekhangod van, és szeretsz-szoktál az Úrra figyelni imában, ez neked való!
  • imavezető – nevével ellentétben nem az egész imát vezeti, csak annak szóbeli, nem énekelt részét. A dicsőítő csapat tagja. Főleg közbenjárásnál van szerepe, ő vezeti be és fejti ki a témát, amiért közbenjár a csoport, úgy, hogy előtte a szívében hordozta, átimádkozta.
  • egyéb szolgálatok – vetítés, hangosítás, egyéb technika, takarítás, ajtóőrzés, “gondnok”, pénzügyek, weblap stb… Ha ezek közül is bármihez érzel hívást vagy tehetséget, hogy az imádság házában az Úrnak szolgálj vele, gyere, az Úr házában minden talentumnak helye van!

Az imádság házába jelentkezőknek pár hónapos bevezetést/képzést tartunk, utána lehet a szolgálatba bekapcsolódni. Később is fontos a szolgálóknak részt venniük egy-egy képzésben.