Engedjek el mindent, Ő vezet engem

Én rengeteg kegyelmet kaptam ezen a konferencián! Johannes Hartl-t először hallgattam, óriási volt! Nekem, mint osztrák, azaz nemet anyanyelvű meg pláne, mert mindent megértettem. Élveztem.

Ő valóban engedi az Úr erejét rajta keresztül működni.

Előadásaiból főleg az ragadott meg, hogy szabad, hogy legyek, hogy ki kell lepni az ima elején az emberek tekintetéből és belelepni az Isten szerető tekintetébe, ami szabaddá tesz.

A másik, hogy tanította nekünk konkrétan, hogyan kell, lehet hatékonyan közbenjárni. Én amúgyis szoktam emberekért imádkozni, most meg jobban tudok.

Pénteken nem tudtam részt venni a konferencián, amelyet pedig mar nagyon vártam es amelyre mar augusztusban jelentkeztem és befizettem, mert nem voltam kész egy óriási munkával, és ezt kellett leadni a főnöknőmnek. Így nem tudtam ott lenni aznap este sem, amikor imádkozott a depresszió kiűzéséért. Szombat reggeltől tudtam mar ott lenni a konferencián, akkor szolt nekem az Úr a csendes szentségimádásban, hogy engedjek el mindent, Ő vezet engem. Bíztam benne, hogy bepótolja nekem az előző napot és az imát a depresszió ellen is; így is volt, este imádkozott Johannes a depresszió ellen is! Hálás vagyok azért, hogy Johannes szombat este imádkozott értünk, mint közbenjárókért.

Sok bátorítást kaptam több testvértől is, akikkel a szünetekben beszélgettem.

Két konkrét hívást érzek: Az első, hogy hétfőnként este 6-8-ig szervezzek dicsőítő imát Csobánkán, ahol lakom, fiataloknak. Ezért beszeltem mar 2 emberrel, akik támogatják ezt az ötletet. Ez az első lépés, abból lehet talán később imádság háza vagy amit az Ur mutatni fog.

A másik, hogy a munkahelyemen szervezzek közbenjáró imát a kollégákkal a sérült gyerekekért és családjaikért. Dicsértessek a Jézus Krisztus!

Gabriel Veronika s.a, nővér, a Tisztítótűzben Szenvedő Lelkeket Segítő Nővérek tagja