Feltöltött akkumulátor

Csodálatos élmény volt számomra a konferencia. Első alkalommal vettem részt, és bizony nagy volt a kísértés, hogy ne is menjek el…  De már az első nap bebizonyosodott, hogy ott a helyem. Sameh tanítása/tanúsága egészen közel hozta számomra az egyiptomi kereszténységet. A katolikus fejem most kezdi megérteni, milyen fontos a felekezetek közötti egység!

Számomra a vasárnap volt a csúcspont. Már Elke előadása alatt mély elhívást éreztem a közbenjárásra. Estére pedig kézzel foghatóvá vált számomra Isten jelenléte. Többször megtapasztaltam már végtelen szeretetét, de ennyire erőteljesen, hosszan és mélyen még soha. Szívem szerint egész éjszaka ott maradtam volna dicsőíteni.

A hétfői közbenjárás során konkrét feladatokat is kaptam az Úrtól, amihez a kellő lelkesedést és segítséget is megadta.

Úgy jöttem haza, mint egy teljesen feltöltött akkumulátor. 🙂 A hétvége kegyelmei fognak éltetni az elkövetkezendő időkben. És persze igen nagy kedvet is adnak ahhoz, hogy minél gyakrabban csatlakozzak a legfőbb Erőforráshoz.

Ezúttal szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki bármit is tett a konferenciáért, de elsősorban Istennek, a végtelen Szeretetnek, hogy bevonult, és megmutatta nekünk dicsőségét!

Istennek legyen hála!

Kata