Adatvédelmi irányelvek

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://www.imadsaghaza.org.

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Az oldalon a MailChimp levelezési rendszer kapcsolatfelvételi űrlapja működik. Amennyiben a felhasználó az Imádság Háza információs levelezési listájára fel szeretne iratkozni, önkéntesen tölti ki ezt az űrlapot. Az ott megadott adatait később is módosíthatja vagy törölheti. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk. További információ a MailChimp oldalán található.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

A Google Analytics adatokat gyűjt az oldalról.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat

A gyűjtött adatokat semmilyen külső féllel nem osztjuk meg. Kizárólag az Őrtüzek Imádság Háza használja a MailChimp rendszerben megadott adatokat levelezés céljára.

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A MailChimp levelezési rendszerbe történt feliratkozás esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

Az imádság háza emailcíme: ortuzek.imadsaghaza@gmail.com

További információk

Hogyan védjük a felhasználói személyes adatokat

A felhasználói adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, biztonságos rendszerekben tároljuk, és csak az adatot megadó által kért és ismert célra (pl. hírlevél küldése) használjuk fel.

Milyen harmadik féltől származó adatokat kapunk

Harmadik féltől további adatokat nem kapunk.

Milyen automatizált döntéshozatalt és/vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal

Ilyen folyamat honlapunkon és levelezési rendszerünkben jelenleg nincs.